اخبار, لوازم جانبی

معرفی انواع هدفون

شاید بتوان هدفون‌‌های موجود را در دسته‌های هدفون‌های پشت بسته، هدفون پشت‌باز،هدفون روی گوش- On-Ear، هدفون داخل گوش سیمی In-Ear Wired Earphones، هدفون بی‌سیم و بلوتوثی، هدفون حذف نویز دسته بندی کرد. می‌توان دسته‌بندی‌ها را در انواع مختلف دیگر نیز در نظر گرفت، اما دسته‌بندی که در این مقاله ارائه کرد‌ه‌ایم، یکی از ساده‌ترین دسته‌بندی‌های موجود است.در ادامه به معرفی و بررسی مشخصات هر یک می‌پردازیم.

 

۱- هدفون‌های پشت بسته

هدفون‌های پشت بسته، هدفون‌هایی هستند که ایرکاپ آنها، به‌صورت بسته طراحی شده و فاقد طراحی مشبک، یا فضای متخلخل است؛ این یعنی هدفون پشت بسته، حتی در محیط‌های شلوغ و پر سر و صدا ، عملکرد مناسبی ارائه می‌دهد؛ چون مانع ورود صداهای بیرونی می‌شود. البته عیب این طراحی، خارج شدن صدا از حالت طبیعی است.
با این حال نقطۀ قوت هدفون پشت بسته، توانایی زیاد آن در پخش فرکانس‌های پایین (low) یا بیس صداست. احاطۀ درایور با یک دیوارۀ سخت و نفوذ ناپذیر، محیط مساعدی برای تشدید فرکانس‌های پایین به‌وجود می‌آورد. عیب این طراحی، نداشتن کنترل کافی روی باس و اثرگذاری منفی روی فرکانس های دیگر است. البته در برخی از مدل ها، از مواد آنتی رزونانس استفاده می شود که به طرز محسوسی بازتاب صدا را حذف و وضوح و دقت کلی صدا را افزایش می دهد.
مزایای هدفون پشت بسته، ایزولیشن عالی، باس قوی و کوبنده، لذت بخش حتی در ولوم‌های پایین، عدم درز صدا به بیرون است و از معایب آن می‌توان به گرم شدن گوش در استفادۀ طولانی مدت، جزئیات و دقت پایین تر صدا، ساند‌استیج ضعیف‌‌تر
برخی از این هدفون‌ها را شاید بخواهید امتحان کنید.
Audeze LCD-2 Closed, Takstar Pro 82, Audio Technica ATH-MSR7, Meze Audio 99 Classics

۲- هدفون پشت‌باز


هدفون‌‌‌‌‌های پشت‌باز، دارای ایرکاپ‌هایی با طراحی متخلخل است، که به‌راحتی می‌توانید، درایور را از درون آن مشاهده کنید.
مزیت استفاده از هدفون‌های پشت باز، ارائهٔ جزئیات بالای صداست. از آنجایی که، ایرکاپ این هدفون‌ها به‌صورت پشت‌باز طراحی شده، امواج صوتی، آزادانه می‌توانند جریان یابند. این موضوع باعث غنای بیشتر صدا، ساند‌استیج وسیع‌تر و به‌طور‌کلی صدایی باز، با جریان هوای آزاد می‌شود.
صدای هدفون‌های پشت‌باز، مانند صدای پخش شده از بلندگوهای استریو است؛ واضح، فراگیر و با جزئیات بالا.
مزایای این نوع هدفون، صدای باز و طبیعی، شفافیت بالای صدا، راحت، ساند استیج وسیع، آگاهی محیطی است و معایبی که در این هدفون دیده می‌شود، این است که، قدرت زیادی در بلاک‌کردن صدای محیط ندارد و همچنین صدای داخل را به بیرون درز می دهد.
یک اشکال عمدۀ دیگر این نوع هدفون‌ها، ایزولیشن ضعیف آن است. هوا در این هدفون‌ها، آزادانه جریان دارد؛ این یعنی حتی وقتی هدفون را روی گوش خود قرار می‌دهید، به‌راحتی صداهای بیرون را می‌شنوید. این موضوع برای افرادی که آگاهی محیطی برایشان مهم است مزیت محسوب می‌شود ولی برای درک جزئیات بیشتر صدا، محدودکننده است.
مثال‌هایی از این نوع هدفون که بهتر است با آنها آشنا شوید.
Audeze LCD 2 C , Sennheiser HD600, Focal Utopia, Beyerdynamic DT 990 Pro

۳- هدفون روی گوش- On-Ear


یکی دیگر از انواع هدفون‌های موجود در بازار، هدفون‌های روی گوش یا On-Ear هستند که طرفداران خاص خود را دارند. این هدفون از نظر کیفیت صدا کمی شبیه به هدفون‌های پشت باز هستند. درواقع در این هدفون‌ها، شاهد کمی نشتی صدا به بیرون هستیم و همچنین شما می‌توانید صدای محیط را بشنوید. البته این نوع هدفون‌ها کیفیت‌های مختلفی دارند که با تهیهٔ بهترین هدفون‌های روی گوشی در کنار راحتی بی نظیر، کیفیت صدای بسیار خوبی را نیز تجربه خواهید کرد.
همانطور که از اسم این هدفون‌ها پیداست، این مدل از هدفون‌ها، فشار کمتری را بر سر شما می‌آورند. چرا که، کاملا روی گوش شما قرار گرفته و اندازه کاپ‌های هدفون دقیقا به اندازهٔ ابعاد گوش شما است.
البته، دقت کنید که برند‌های مختلفی هستند که از این نوع هدفون‌ها تولید می‌کنند، بنابراین بهتر است مدل‌های مختلف را بررسی کرده با توجه به نیاز خود و راحتی آن، بهترین هدفون را انتخاب کنید. چرا که هدفون های روی گوش، کاپ های کوچکی دارند و دقیقا روی لاله های گوش شما قرار می گیرند، بنابراین باید دقت کنید که فشار زیادی به گوش شما نیاورند تا در استفادهٔ طولانی مدت برایتان آزار دهنده نباشد.

۴- هدفون داخل گوش سیمی In-Ear Wired Earphones


همهٔ ما، این نوع از هدفون‌ها را با نام هندزفری می‌شناسیم. هدفون‌های داخل گوشی، یکی از سریع‌‌ترین محصولات در حال رشد، در صنعت هدفون هستند و ما شاهد تنوع بسیاری در هندزفری‌ها هستیم، به‌همین دلیل، هندزفری‌ها توانسته‌‌اند، جز‌‌‌و رقبای اصلی هدفون‌ها روی‌گوش و دور‌گوش شوند.
برخلاف سایر مدل‌ها، که روی برآمدگی بیرونی گوش‌‌های شما قرار می‌گیرند، هندزفری‌ها، به‌صورت عمیق، در داخل گوش و نزدیک به کانال‌های صوتی گوش شما قرار می‌گیرند. به‌همین دلیل، کیفیت صدای بسیار خوبی را تجربه خواهید‌.
البته باید توجه داشت که به علت نزدیکی هندزفری‌ها به مجرای صوتی گوش، بهتر است از صدای مناسب و معقولی را برای خود در‌نظر بگیرید.
به‌طور‌کلی هندزفری‌ها، برای دوستداران موسیقی، جز جدایی ناپذیر زندگی ‌آن‌ها خواهد بود، هرجا و در هر مکانی، هندزفری با شما خواهد بود.

۵- هدفون بی‌سیم و بلوتوثی


هدفون‌های بی سیم، با دو فناوری می‌توانند به دستگاه مورد نظر شما متصل شوند؛ از طریق فناوری بلوتوث و دانگل USB.
هدفون‌های بلوتوثی یکی از بهترین نوع هدفون‌ها هستند که آنقدر رایج شده‌اند که اگر به اطرافیان خودتان نگاه کنید، حداقل بیشتر از 3 نفر هستند، که یک هندزفری بلوتوثی را در گوش خود دارند. اتصال راحت، یکی از مزایای اصلی این هدفون‌ها به‌شمار می‌آید که شما را از اتصال‌های سیمی و مشکل گره‌خوردن سیم‌ها، نجات می‌دهد.
قیمت این نوع هدفون‌ها، نسبت به هدفون‌های سیمی، بیشتر بوده و علت آن هم استفاده از فناوری بی‌سیم و بلوتوث در این نوع از هدفون‌ها است. از ویژگی های خوب این نوع از هدفون ها این است که تا فاصله چندین متر می‌تواند اتصال را پایدار نگه‌دارد و با دور شدن از دستگاه مورد نظر، همچنان می‌توانید به موزیک گوش دهید.

۶- هدفون حذف نویز


هدفون‌های نویز کنسلینگ، یکی از بهترین نوع هندزفری‌های موجود در بازار هستند که می‌توانند به طور فعال نویز اطراف را با ضبط کردن، معکوس‌کردن فاز و ارسال آن به گوش شما، مسدود کنند. این هدفون‌ها برای هر موقعیتی که بخواهید به‌طور کامل صداهای اطراف را از بین ببرید، ایده‌آل هستند.
ترکیب این فناوری با هدفون‌های پشت بسته می‌‌تواند بهترین تجربهٔ شنیدن موسیقی را در اختیار شما قرار دهد و لذت وصف ناپذیری از شنیدن موزیک بدون دخالت نویز محیط، برای شما ایجاد کند.
این ویژگی به شما اجازه می‌دهد تا در محیط های پر سر‌و‌صدا، با جلوگیری از سر‌و‌صدای اطراف، فقط به روی موسیقی تمرکز کنید و لذت ببرید.
در بخش قیمت و هزینهٔ، قیمت هدفون های ANC معمولاً نسبت به بقیهٔ انواع هدفون‌ها، گران تر هستند؛ زیرا در تولید آن به تراشه‌های بیشتری نیاز است. به‌طور‌کلی، هدفون‌های نویز‌گیر یا نویز‌کنسلینگ، یک انتخاب حرفه‌ای برای عاشقان موسیقی یا گیمیر‌های حرفه‌ایی است که آن‌ها را از مشغله‌های روزمره دور کرده و به دنیای رنگارنگ موسیقی میبرد.

اگر دوست دارید موسیقی گوش دهید یا بازی کنید یا تماس بگیرید، هنذفری‌ها، دوستان همیشگی شما خواهد بود.
آتاتل ، در خرید بهترین هنذفری‌ها راهنمای شما خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *