گیمرهای حرفهای و کسانی که اهل بازیهای گرافیکی هستند، معمولا به دنبال گوشیهای گیمینگ خوب میگردند که توانایی پردازش بالا و اجرای بازیهای سنگین را داشته باشد. گوشیهای گیمینگ با مشخصات فنی بسیار قوی و مناسب برای بازیهای گرافیکی پرطرفدار مثل Call Of Duty و PUBG عرضه شدهاند. در ادامه به معرفی بهترین گوشیهای گیمینگ در بازههای قیمتی مختلف میپردازیم.
POCO X5 pro
قطعا یکی از بهترین گزینهها برای خرید گوشی گیمینگ، گوشیهای سری x پوکو هستند و نمیشود از آنها چشمپوشی کرد. این مدل ویژگی اصلی سری پوکو x را با خود به همراه دارد. قدرت سخت افزاری بالا و بازدهی مناسب، اولین انتظار از سری پوکو x است. در همین راستا تراشهٔ اسنپدراگون 778G به این گوشی قدرت میبخشد.
این گوشی هوشمند با باتری ۵ هزار میلی آمپر ساعتی انرژی مورد نیاز برای بازی کردن در مدت زمان طولانی را به ارمغان میآورد. زمانی که شارژ گوشی تمام میشود ، شارژر ۶۷ واتی این مدل، گوشی شما را با سرعتی مناسب شارژ خواهد کرد. یکی از ویژگیهای جذاب پوکو X5 پرو، نمایشگر ۶.۶ اینچی امولد دالبی ویژن است. صفحهٔ نمایشگر این مدل توانایی نمایش یک میلیارد رنگ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز دارد که تجربهٔ گیمینگ شما را ارتقا میبخشد.
این مدل بدنهٔ پلاستیکی دارد و ضد آب نیست که این مسئله با توجه به قیمت آن قابل توجیه است. اما روکش گوریلا گلس ۵ روی نمایشگر تا حد زیادی از خط و خش روی آن جلوگیری میکند. این گوشی با رم ۶ و ۸ گیگابایت در بازار عرضه شدهاست. دوربین سه گانهٔ آن ۱۰۸ ، ۸ و ۲ پیکسلی هستند و دوربین سلفی آن ۱۶ مگاپیکسلی است. این مدل در زمان عرضه با اندروید ۱۲ وارد بازار شدهاست.
POCO F4 GT
سری پوکو F با قدرت بالا و ویژگیهای لازم برای کارهای سختافزاری سنگین مثل اجرای بازیها شناخته میشوند. این مدل از پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۱ قدرت میگیرد. این گوشی در مقایسه با مدل پوکو X5 پرو در تمامی زمینههای عملکردی در هنگام بازی، مانند سرعت کلاک بیشتر و مصرف کمتر باتری، بهتر عمل میکند.
از امکانات جالب این گوشی گیمینگ میتوان به سیستم خنک کنندهٔ مایع آن اشاره کرد که به پایداری عملکرد پردازنده زیر بار سنگین کمک زیادی میکند و بعد از گذشت مدتی از بازی، نگران داغ شدن بیش از حد دستگاه و افت نرخ فریم نخواهید بود.
نمایشگر امولد با قابلیت نمایش یک میلیارد رنگ از جذابیتهای دیگر این گوشی هوشمند است. این مدل از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی بهره میبرد که باعث تجربهٔ بهتر بازیها میشود. همچنین تریگرهای گیمینگ و بلندگوهای استریو از دیگر امکانات گوشی پوکو F4 هستند. ظرفیت باتری این گوشی ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعت است و با شارژر فوق سریع ۱۲۰ واتی میتوانید گوشی را در کمتر از نیمساعت کامل شارژ کنید. همچنین شارژر به شکلی طراحی شدهاست که کمترین بیرونزدگی را داشته باشد تا هنگام بازی هم بتوانید گوشی را شارژ کنید. طراحی چشمنواز این مدل، بدنهٔ شیشهای و فریم آلومینیومی استحکام بالایی به این مدل دادهاست اما پوکو F4 GT ضد آب نیست.
این گوشی با رم ۸ و ۱۲ گیگابایت در بازار عرضه شدهاست. دوربین سه گانه آن ۶۴ ، ۸ و ۲ پیکسلی هستند و دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی است. این مدل در زمان عرضه با اندروید ۱۲ وارد بازار شدهاست.
POCO M5s
این گوشی در کنار تجربهٔ گیمینگ سبک، در سایر بخشها هم کار شما را راه میاندازد. پردازندهٔ مدیاتک هلیو G95 در کنار قدرت گرافیکی مناسب، مصرف انرژی بهینهای دارد و میتواند بازیها را با جزییات پایین و نرخ فریم ۵۰ تا ۶۰ اجرا کند. اگر بر جزئیات گرافیکی حساس نباشید میتوانید تجربهٔ خوبی از بازی با این گوشی اقتصادی داشته باشید.
در هنگام کاربری ساده برنامهها با سرعت خوب و روان اجرا میشوند اما با سنگین شدن کار و فشار روی پردازنده ممکن است با کندی گوشی مواجه شوید. با استفاده از قابلیت Game Turbo میتوانید همهٔ بازیها را یکجا داشته باشید و با اعمال تنظیمات مثل تنظیم قدرت پردازشی بیشتر یا مصرف بهینهتر باتری و یا محدود کردن اعلانها و تماسها، میتوانید تجربهٔ گیمینگ خود را شخصیسازی کنید.
نمایشگر این گوشی با استفاده از پنل امولد به کار رفته در آن، جزئیات و رنگها را به خوبی نمایش میدهد اما نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی این مدل برای گوشی گیمینگ چندان مناسب نیست. همچنین این گوشی از تاچ سمپلینگ بالا و امکانات ویژهٔ بازی بهره نبردهاست.
پوکو M5s با بدنهٔ پلاستیکی اما طراحی مدرنتر به بازار آمد. این مدل باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و شارژدهی خیلی خوب دارد و شارژر ۳۳ واتی در مدت زمان مناسب این گوشی را کامل شارژ خواهد کرد. وزن ۱۷۸ گرمی این گوشی به خوش دست بودن آن کمک کرده و در استفاده طولانی مدت از آن خسته نخواهید شد.
دوربین این گوشی عملکرد مناسبی دارد و با توجه به قیمت آن میتوانید عکسهای خوبی از مناظر دلخواه خود تهیه کنید. اسپیکرهای استریو و جک ۳.۵ میلی متری هم به کمک گیمرها خواهد آمد تا تجربهٔ خوبی از بازی با این گوشی داشته باشند.
این گوشی با رم و حافظه ۶/۱۲۸ در بازار موجود است. این مدل با اندروید ۱۲ و رابط کاربری MIUI ۱۳ به بازار عرضه شدهاست.
POCO X4 Pro 5g
برای این مدل از گوشیهای پوکو از پردازندهٔ اسنپدراگون ۶۹۵ استفاده شده که تراشهٔ قوی و جدیدی نیست و علت اصلی استفاده از این پردازنده در پوکو X4 پرو مصرف انرژی بهینهتر و قابلیت 5G بودهاست. این گوشی با گرافیک HD عملکرد خوبی در حوزهٔ گیمینگ دارد. تقریبا لگ و باگ خاصی در آن دیده نمیشود. همچنین در حین بازی دمای گوشی تا ۴۰ درجه میرسد و شاهد داغی بیش از حد نخواهید بود.
امکانات Game Turbo در این گوشی این امکان را به شما میدهد تا عملکرد گوشی را حین بازی دستکاری کنید و تجربهٔ گیمینگ خود را شخصیسازی کنید. اما در این رنج قیمتی نمیشود انتظار خاصی از تجربهٔ گیمینگ گوشی داشت. در مجموع عملکرد پردازشی این مدل برای یک گیمر خیلی خاص نیست اما کاربر را اذیت نمیکند. اگر گیمر حرفهای نیستید و تفننی بازی میکنید و گرافیک و فریم بالا در حین بازی برایتان خیلی مهم نیست، این گوشی نیاز شما را برآورده خواهد کرد.
صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی و حاشیهٔ کم به همراه پنل امولد زیبا و با جزئیات و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی باعث میشود هنگام بازی از سرعت پردازش و جزئیات تصویر لذت ببرید. تاچ سمپلینگ ۳۶۰ هرتزی باعث شده پاسخدهی تاچ گوشی خوب باشد. به دلیل روشنایی خوب صفحه نمایش، اگر در محیط بیرون از خانه بازی کنید یا ویدیو ببینید، تفاوتی میان محیط خانه و محیط پرنور حس نخواهید کرد.
بدنهٔ گوشی از شیشه و پلاستیک ساخته شدهاست. این مدل به دلیل اندازهٔ بزرگ و وزن نسبتا زیاد ۲۰۲ گرمی برای استفاده با یک دست آسان نیست و طراحی تخت فریم ممکن است هنگام بازی دست شما را آزار دهد. میتوانید از یک قاب با طراحی گرد استفاده کنید تا تجربهٔ بهتری از بازی با این گوشی داشته باشید.
باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این گوشی، شارژدهی خوبی به ارمغان میآورد و سرعت شارژ هم رضایت کاربر را جلب خواهد کرد. آداپتور ۶۷ واتی موجود در جعبهٔ این گوشی وظیفهٔ شارژ سریع را به عهده خواهد داشت.
این گوشی با رم و حافظههای ۶/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ ارائه شدهاست و از رابط کاربری MIUI ۱۳ بهره بردهاست. همچنین جک ۳.۵ میلی متری در این مدل حضور دارد و به تجربهٔ گیمینگ کمک خواهد کرد.
Black Shark 5
گوشیهای سری بلک شارک با توجه نیاز گیمرها ساخته میشود و تقریبا تمام امکانات مورد نیاز برای تجربهٔ گیمینگ خوب در کنار قیمت مناسب را فراهم میآورد. به این معنی که با خرید این گوشی با هزینهٔ معقول، صاحب یک گوشی گیمینگ خوب خواهید شد. این مدل با در نظر گرفتن نقاط قوت و ضعف، میتواند یکی از گزینههای اصلی اقتصادیترین گوشی گیمینگ باشد.
پردازندهٔ اسنپدراگون ۸۷۰ که در این گوشی به کار رفته نسبتا قدیمی است. البته به خاطر بهینه شدن و سیستم خنک کنندهٔ خیلی خوب، تقریبا اکثر بازیهای سنگین و جدید را با بالاترین جزئیات اجرا میکند و بعد از بازی طولانی مدت هم دچار افت فریم نخواهد شد. برای تجربه بدون لگ و تاخیر در بازیهای آنلاین هم از وایفای نسخهٔ 6e استفاده شدهاست. البته این مدل نسبت به پوکو F4 GT قدرت پردازشی کمتری دارد اما با وجود سیستم خنک کننده به کار رفته در بلک شارک ۵، ثبات بهتری در تجربهٔ بازی بلند مدت دارد. همچنین امکانات مخصوص گیمینگ این گوشی بیشتر است و اگر یک گوشی گیمینگ واقعی میخواهید، این گوشی انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.
طراحی این گوشی خیلی جالب توجه نیست و بیشتر سعی شده تا یک طراحی ساده برای تولید این مدل استفاده شود. قطر گوشی نسبتا زیاد است اما به خاطر نوع طراحی هنگام بازی کردن اذیت نخواهید شد. برای کنترل بهتر و دقیقتر بازیها دو تریگر مکانیکی با قابلیت پاپ آپ روی لبهٔ گوشی قرار دارد که نسبت به دکمههای لمسی در دیگر گوشیهای گیمینگ، حس بهتری را به کاربر انتقال میدهد.
صفحهٔ نمایش ۶.۶۷ اینچی از پنل امولد استفاده میکند و جزئیات و دقت رنگها رضایت کاربر را جلب میکند اما با این وجود روشنایی نسبتا کمی دارد. صفحهٔ نمایش برای بازی کاملا بهینه شده و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی و تاچ سمپلینگ ۷۲۰ هرتزی باعث شده تجربهٔ خیلی سریع و پاسخدهی بالایی در بازیها داشته باشد.
باتری ۴۶۵۰ میلی آمپر ساعتی این گوشی از نقاط ضعف آن به حساب میآید و در مقایسه با دیگر گوشیهای گیمینگ نمیشود روی شارژدهی این گوشی حساب کرد. البته آداپتور ۱۲۰ واتی و حالت توربو مود گوشی را ظرف مدت ۱۵ دقیقه کاملا شارژ خواهد کرد. حالتهای دیگر شارژ این گوشی امکان ادامهٔ بازی با درصد ثابت شارژ را به کاربر میدهد.